Servicii

Decopertari si compensari platforme folosind terenul existent

Cu ajutorul utilajelor profesionale pe care le detinem, prelucrarea terenului se face mult mai rapid, pamantul folosit la decopertari poate fi refolosit pentru compensarea platformelor. In acest fel, optimizam atat costurile cat si timpul de executie.

Stabilizare platforme si drumuri cu lianti hidraulici

Executam lucrari de stabilizare a platformelor si drumurilor cu lianti hidraulici. Liantii hidraulici au proprietati specifice adaptate straturilor de baza si de fundatie pentru drumuri si cai ferate, straturilor de forma, stabilizarii si tratarii solului.

offer img

Sapaturi si executii fundatii

Indiferent ca este vorba de un complex rezidential, sau un complex comercial, compania noastra va pune la dispozitie utilaje profesionale pentru sapaturi de fundatii, transportul sau refolosirea pamantului daca este necesar, alaturi de o echipa bine pregatitaStructuri, inchideri si pardoseli

Aceste servicii sunt destinate in principiu parcurilor industriale, unde avem o experienta bogata in domeniu. Printre serviciile de baza, enumeram cateva aspecte pe care le implementam: Structuri metalice sau din beton, lucrari de infrastructura – fundatii izolate si grinzi de fundare, ziduri de sprijin, structuri de beton armat monolite, inchideri cu panouri termoizlante la pereti si acoperis, flashing-uri din tabla prevopsita, jgheaburi si burlane, sistematizare verticala, platforme exterioare betonate, zidarii caramida si BCA, pereti rezistenti la foc, pereti de gips-carton, vopsitorii, placari ceramice.


335200 Brad (HD)
Str Libertatii, Bl B19, Ap 15