Despre Noi

SC BORGHESI SRL

Firma noastra are o traditie de peste 30 de ani in domeniul de antreprenoriat, constructii si dezvoltari imobiliare.

INFIINTARE

Activitatea noastra a inceput inca din anii ’70, in Italia, iar rezultatele obtinute de-a lungul timpului au dus la dezvoltarea si impunerea firmei pe o piata matura si exigenta.

DEZVOLTARE

Incepand cu anul 2006, suntem prezenti pe piata romaneasca sub denumirea S.C. Borghesi S.R.L., avand o crestere continua a cifrei de afaceri, realizata prin dezvoltarea portofoliului de clienti si prin parteneriate cu firme specializate in diverse activitati din domeniul constructiilor.

offer img

CONTINUITATE

In vederea executiei lucrarilor prestate, grupul nostru dispune de utilaje performante in constructii cum ar fi: escavatoare, dozator de intins liant, reciclator Wirtgen WR 2000, greder, cilindru compactor , cisterna de apa, camioane basculante, platforme mobile si nu in ultimul rand de un personal calificat, personal care este scolarizat in permanenta pentru a indeplinii cu succes cerintele beneficiarilor.


In urma experientelor din pietele externe, societatea noastra aduce si pe piata din romania societati mature ca experienta, specializate in lucrari specifice din domeniul constructiilor cum ar fi: tratamente de sol, instalatii de toate tipurile: termice, electrice, sanitare, hidraulice, PSI si instalatii speciale.


CERTIFICATE ISO

Compania noastra este certificata ISO, ceea ce intareste faptul ca isi desfasoara activitatea conform unor norme bine definite, respectand o serie de proceduri in vederea obtinerii calitatii si sigurantei, atat in faza de proiectare, executie cat si in perioada de utilizare a lucrarii.


Certificat pentru managementul calitatii ISO 9001


Certificat ISO 14001 care atesta implementarea si mentinerea unui sistem de management de mediu pentru toate activitatile desfasurate;


Certificat ISO 18001 care ateste implementarea si mentinerea unui sistem de management OHSAS, referitor la gestionarea sanatatii si securitatii ocupationale pentru toti angajatii implicati in activitatile companiei.

team image
team image
team image

335200 Brad (HD)
Str Libertatii, Bl B19, Ap 15